Betonnen traptreden

Betonnen traptreden

april 22, 2020 Uit Door admin

Door gebruik te maken van betonnen traptreden creƫer je in de tuin mooie overgangen. Van een laag aangelegd terras ben je met enkele passen op het hoger gelegen kruidentuintje. Met de tijdloze uitstraling en het onverwoestbare materiaal geef je jouw tuin een nieuwe look. Op deze manier geef je het een dimensionele aanblik met vele vergezichten. Iedere keer dat je een trap oploopt of afdaalt waan je je in een compleet andere wereld. En dat alleen maar door gebruik te maken van trappen in je tuin.

Betonnen traptreden zijn onderhoudsvrij en goedkoop

Betonnen traptreden zijn goedkoop in aanschaf. Ook met een beperkt budget kun je makkelijk een trap in je tuin realiseren. Het materiaal vergt weinig onderhoud en gaat jarenlang mee. Een goede doorloopruimte van een tuintrap is natuurlijk erg belangrijk. En natuurlijk staat de veiligheid hierbij voorop. Daarom hanteren we bij Betongoed een standaard staphoogte en verschillende breedteformaten. Heb je de ruimte in je tuin om een extra brede trap te maken? Combineer dan trapelementen naast elkaar. De standaardformaten bieden je vele mogelijkheden om te spelen met de afmetingen.

Een buitentrap verricht wonderen

Niet alleen in de tuin is een betonnen trap een uitkomst om hoogteverschillen te overbruggen. Woon je aan het water en wil je toegang tot de lager gelegen aanlegsteiger van je boot? Ook dan bieden de betonnen traptreden uitkomst. Via het afdalen van de trap bereik je boot en het water op een veilige manier. Ditzelfde geldt als de weg waar je woning zich aan bevindt lager gelegen is. Op een verantwoorde manier verschaft je gezin en bezoek zich een toegang tot jouw huis. Bovendien zorgen de betonnen traptreden ervoor dat je stulpje iets koninklijks uitstraalt. En dat voor een betaalbare prijs.

Betonnen traptreden bestellen
Hoe en waar je de betonnen traptreden je ook gaat gebruiken; zorg voor een stabiele en stevige ondergrond. Bij Betongoed kunnen we je hier alles over vertellen. Ook laten we je graag kennis maken met de diverse kleurvarianten, de afwerkingen en verschillende formaten. Neem gerust contact met ons op. We adviseren je zonder dat je ergens aan vast zit. Betonnen traptreden bestellen? We bezorgen door heel Nederland en hanteren snelle levertijden. Waar wacht je nog op?