Een gezonde vijver met Oase Vijver producten

Een gezonde vijver met Oase Vijver producten

mei 13, 2020 Uit Door admin

Ben je van plan een vijver aan te leggen of is jouw tuin al voorzien van een vijver? Dan weet jij als geen ander dat het best lastig is om je vijver schoon en gezond te houden. Een goede vijvertechniek is dan onmisbaar. Met de producten van Oase Vijver is dit gelukkig geen probleem. Oase is een innovatief merk welke geschikt en betrouwbaar is voor allerlei soorten vijvers. Dus of je nu een grote of kleine vijver hebt of aan gaat leggen. Met de vijvertechniek van Oase blijft het onderhoud van je vijver beperkt tot een minimum.

Meer over Oase: Living Water

Oase is een Duits merk dat al jarenlang de nummer één is op het gebied van tuin verfraaiing met water. Oase is een zeer bekend water- en vijverspecialist voor zowel de tuin van particulieren, als grote privétuinen, openbare parken, publieke ruimtes en evenementen. De innovatieve technieken van Oase worden gebruikt om zowel kleine waterornamenten als grote waterinstallaties mee te besturen. Met Oase Vijver haal je dan ook het beste in huis voor de vijver in je tuin.

Oase voor een gezonde vijver

Oase heeft verschillende producten in het assortiment. Zo kun je prima een vijver aanleggen met de producten van Oase. Met de vijverpompen en vijverfilters van Oase zorg je dat het water gezond blijft en dat het onderhoud van de vijver minder tijd in beslag neemt. De vijverpomp van Oase zorgt ervoor dat het water in je vijver in beweging blijft. Hierdoor worden afvalstoffen makkelijker teruggegeven aan de atmosfeer en kan zuurstof beter opgenomen worden door het water. De vijverfilters doen nog wat extra’s, ze filteren namelijk de rommel en schadelijke stoffen uit het water en zorgen ervoor dat enkel de goede bacteriën aan het water worden toegevoegd. Bevat het water in jouw vijver te weinig zuurstof, dan zou je een beluchtingssysteem van Oase in je vijver kunnen plaatsen. Het water blijft met dit systeem in balans en het systeem voorkomt tevens troebel water en algenvorming. Je geniet dus altijd van een gezonde vijver met de producten van Oase.

Andere producten van Oase

Oase heeft naast producten voor de verzorging en het onderhoud van de vijver, ook andere producten in het assortiment waarmee je jouw vijver kunt verrijken. Denk bijvoorbeeld aan de meest prachtige fonteinen en watervallen, maar ook kent het assortiment veel verschillende spuitfiguren. Deze zorgen ervoor dat het gefilterde water op elegante wijze terug gespoten wordt, de vijver in. En wil je ook in de avond kunnen genieten van je vijver, dan kun je met de verschillende Ledverlichting producten van Oase een mooi verlichte fontein creëren en zo ook in de avond van een bijzonder schouwspel genieten.