Metalen zonnewijzer kopen?

Metalen zonnewijzer kopen?

juli 15, 2020 Uit Door admin

Bij betongoed kun je niet alleen constructie elementen kopen voor je tuin, maar ook sierelementen zoals een metalen zonnewijzer. Dit sierelement is niet alleen erg mooi voor in de tuin maar ook nuttig. Met behulp van de zon geven ze natuurlijk altijd de juiste tijd aan en ze zorgen voor een meerwaarde in je tuin.

Metalen zonnewijzers kopen bij betongoed

Bij betongoed hebben ze veel verschillende soorten metalen zonnewijzers te koop. Zo is er altijd wel een zonnewijzer die bij jouw tuin past. Bij Betongoed hebben ze klassieke en moderne zonnewijzers. Verder hebben ze de zonnewijzers in messing, brons of RVS. Ook kun je nog kiezen tussen verschillende kleuren zoals zwart metaal, groen metaal, brons en nog meer verschillende kleuren. Het is verstandig om een zonnewijzer niet zomaar op de grond te zetten maar op een kleine verhoging. Hierdoor is de kans kleiner dat er schaduwen over de zonnewijzer vallen en je daardoor dus niet de tijd kan aflezen. Bij betongoed kun je sommige metalen zonnewijzers ook op een sokkel bestellen, waardoor ze dus gelijk makkelijk in de tuin te plaatsen zijn. Ook hebben sommige moderne zonnewijzers stekers zodat je ze makkelijk ergens in de tuin in de grond kan steken. Dit is bijvoorbeeld erg handig als je ergens een verhoging in de tuin hebt zoals een bloemenborder of sierhaag. Mocht je een zonnewijzer zonder een steker of sokkel hebben uitgezocht, dan kun je altijd nog een bijpassende sokkel bij betongoed bestellen. Ook hier heeft betongoed een grote collectie van. Zo kun je jouw perfecte zonnewijzer samenstellen en wordt het de ‘eyecatcher’ in je tuin.

Hoe werkt een zonnewijzer?

Om de juiste tijd te lezen op een zonnewijzer heb je natuurlijk wel de zon nodig. De schaduw van de zonnewijzer veranderd natuurlijk constant omdat de aarde om zijn as draait. De poolstijl geeft in de meeste zonnewijzers de schaduw aan. De schaduw werpt zich op de band met de tijdsverdeling waar je de tijd op kunt aflezen. Zorg er wel altijd voor dat de zonnewijzer recht in de grond staat en dat de pijl van de zonnewijzer naar het noorden gericht staat. Mocht je graag een metalen zonnewijzer bij betongoed willen kopen dan kun je die via de website bestellen en heb je hem vaak al de volgende dag in huis!