9x designbeauties op een rij bij Neerlands Trots

9x designbeauties op een rij bij Neerlands Trots

februari 5, 2019 Uit Door admin

neerlands trots

Zeg je liefhebbend “design” terwijl je over Wonen&Co de beurs wandelt, dan is het aan te raden om een sprintje te trekken richting Neerlands Trots. Voor de derde keer op rij, succesverhalen krijgen immers vaak een vervolg, presenteren negen designmerken van Hollandse bodem een mix van nieuw design, tijdloze klassiekers en verrassende dessins.

 

Van Hollandse bodem

Wonen&Co de beurs is er in 2019 voor de inspiratiezoeker. Met dit jaar meer live-binnenkijkers dan je ooit hebt getroffen op de woonbeurs. Het inspiratiefestival is dit vroege voorjaar het toneel voor shopfanaten, met onder meer een pop-up winkelstraat met meer kleine trendmakers dan ooit. Het is er voor de lekkere trek, linkerhanden, techliefhebbers en wat al niet meer. Het is echter óok een springplank voor nieuw design.

Binnen het designitem Neerlands Trots van Wonen&Co de beurs wordt de blik terecht op design van Hollandse bodem. Het zijn de merken waar we als Nederlanders best een tikkeltje trots op mogen zijn. Zij hebben hun sporen nationaal en internationaal ruim verdiend óf staan nog aan de vooravond van hun doorbraak.

design

 

Over wie we het hebben?

PODE, bert plantagie, Interstar Meubelen, Gelderland, Leolux, Pode, Havee Meubelen, Label VANDENBERG en Pilat&Pilat Produkties. Zij vormen tijdens Wonen&Co de beurs ‘de class of 2019’. Ieder merk komt met minimaal één internationale primeur, rechtstreeks vanaf de toonaangevende ‘imm cologne’ in Keulen. Gezamenlijk staan ze voor een designpresentatie die strak is, clean én vooral het kloppende centrale hart vormt van Wonen&Co de beurs 2019.

Source: woonblog