BEURS | Hieperdepiep: Wonen&Co de beurs is vijftien jaar

november 3, 2019 Uit Door admin

Wonen&Co is in 2020 het feestvarken. Wat er te vieren valt? Wonen&Co bestaat vijftien jaar! Vijftien jaar Wonen&Co betekent honderden, zo niet duizenden woonverhalen. Trends die komen en gaan, honderdduizenden bezoekers en binnenkijkers die allang niet meer op 100 handen te tellen vallen. Vijftien jaar Wonen&Co wordt gevierd met 99 ballonnen, cadeaus en de kakelverse Wonen&Co Meet-up.

Let’s get this party started

De Wonen&Co Meet-up is een zakelijke meeting tijdens Wonen&Co de beurs voor iedereen die zich beweegt in de woonbranche. Die erover schrijft, erover blogt, die een woonzaak heeft of de marketing ervan doet, een merk voert en iedereen die het leuk vindt om zakelijk gezien de rest van de branche te ontmoeten. In de woonbranche lopen by far de meeste creatieven rond en is ieder seizoen er eentje met nieuwe trends. Dát op zich is al een feestje waard. En ja, Wonen&Co is jarig. Dus er mag een strikje om!

De Wonen&Co Meet-up staat geprogrammeerd op de tweede dag van Wonen&Co de beurs en is een invite only programma. Hiervoor volgt in een later stadium een apart uitnodigingstraject.

Cadeaus en verjaardagsprops

Natuurlijk is er meer. Om maar even een open deur in te trappen: wie jarig is, trakteert. En dus pakt Wonen&Co de beurs flink uit dit jaar. Hiermee is Wonen&Co niet alleen zelf de jarige job, iedere bezoeker voelt zich van 12 tot en met 15 maart een feestvarken in MartiniPlaza Groningen.

Wonen&Co de beurs 2020

Wanneer do 12, vr 13, za 14, zo 15 maart
Waar MartiniPlaza Groningen
Tickets Binnenkort start de online kaartverkoop

Link1
Link2
Link3