BEURS | Wonen&Co Café: de complete woonbeleving

BEURS | Wonen&Co Café: de complete woonbeleving

februari 12, 2020 Uit Door admin

Het Wonen&Co Café is dé plek op de beurs waar je snel, gemakkelijk en naar eigen smaak wooninspiratie opdoet. Hoe je dat doet? Je schuift eenvoudig aan bij één van de trendpresentaties, neemt plaats aan tafel voor gratis (interieur)advies én je kunt bovendien zelf aan de slag bij toffe workshops. Zelfs als je je nieuwsgierigheid vanaf de beursvloer niet kunt bedwingen en slechts voor een ‘rondje kijken’ gaat, is het Wonen&Co Café zeker één van de hotspots van de beurs.

Afgelopen editie toverden Paulette en Dominique van Studio P&D het Café om, met als thema en inspiratiebron art deco. Dat resulteerde in een ontmoetingsplek vol grafische vormen, kleine intieme hoekjes, frisse kleuren en vooral heel veel gezelligheid en inspiratie. Na dit grote succesverhaal staat de inrichting en styling van het Café ook dit jaar weer op naam van Studio P&D. De plannen voor dit jaar? Dat ontdek je binnenkort. Verrassend, vol lef én een plek dat barst met feelgood vibes wordt het in ieder geval.

Presentaties

In de presentatieruimtes schuif je aan bij presentaties over trends, interieur en hoe je dit kunt vertalen naar je eigen huis. Bloggers, stylisten en interieurspecialisten delen hun tips en tricks om je droomhuis werkelijkheid te maken. Zo staan in ieder geval interieurbloggers Annemarie Poorter van Keeponstyling en Carolien Manning van Binnenhuisinspiratie voor je klaar. Binnenkort ontdek je het volledige programma.

Workshops

Het onderdeel do it yourself (diy) is al heel wat edities een succesnummer op de woonbeurs. Toffe workshops mogen dit jaar dan ook niet ontbreken. Diy-en sluit bovendien naadloos aan op ons thema Feelgood, want van zelf maken word je gelukkig.

Ook dit jaar schuif je aan bij verschillende workshops in het Wonen&Co Café. Waar je mee aan de slag kunt? Dat lees je binnenkort!

Adviesgesprekken

Je interieur nieuw leven inblazen? De indeling van een ruimte omgooien? Of weet je gewoon niet waar je moet beginnen? Ga dan een-op-een-gesprekken aan met specialisten zoals adviseurs, stylisten van Wonen&Co en specialisten van de beursvloer. Of het nu je keuken, tuin, badkamer of woonkamer is: voor elk deel van je woning is wel een adviseur te vinden op Wonen&Co de beurs. Binnenkort plan je een gratis adviesdate in bij je favoriete adviseur.

Tuinplantenwinkel