De beste plekken voor een spycam

De beste plekken voor een spycam

februari 5, 2021 Uit Door admin

Wil je een bepaalde conversatie opnemen, bijvoorbeeld omdat je het gevoel hebt dat je met een oplichter te maken hebt? Of voel jij je door iemand bedreigd en wil je daarom videobeelden maken? Het is dan in ieder geval van belang dat je de spycam ook echt goed verstopt. Er zijn verschillende verstopplaatsen waar je de camera kunt plaatsen. Een spycam is gemaakt om goed te kunnen verstoppen. Daardoor kun je de camera vrijwel zeker goed verbergen. Wél is het van belang dat je ook goed nadenkt over waar je de camera uit het zicht kunt plaatsen. Hieronder lees je een aantal handige tips.

Verstopt als knoop

Het lijkt zo uit een Hollywood film te komen, maar je kunt je spycam als knoop verstoppen in je jas. Een jas is beter dan een overhemd, omdat je de camera beter onder de jas kunt verbergen, gezien een overhemd vaak strak tegen het lichaam aan zit. Zal je gaan jas dragen tijdens het moment dat je gaat opnemen, dan kun je voor een wijder overhemd kiezen of voor een spijkerjack bijvoorbeeld.

Spy camera’s in huis

Wil je iets in huis opnemen, dan is dat vaak nog een stuk eenvoudiger! Er zijn spy camera’s die zelf ontworpen zijn als alledaagse objecten. Wat denk je bijvoorbeeld van een spy cam in de vorm van een wekker? Je hebt zelfs spy cam’s in de vorm van een wekker! Of wat denk je van een spy cam in de vorm van een afstandsbediening? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Het is aan te raden om je eens goed te verdiepen in de mogelijkheden door eens bij een aanbieder met een uitgebreid aanbod te kijken. Op dit moment is het natuurlijk lastig om langs een winkel te gaan, in verband met corona. Gelukkig zijn er ook veel goede webshops.