EVENT | Tips en tricks op WOON! + Verbouwevent

EVENT | Tips en tricks op WOON! + Verbouwevent

april 30, 2019 Uit Door admin

Heb je verbouwplannen en kan je wel wat tips gebruiken of ben je simpelweg op zoek naar inspiratie om je thuis nieuw leven in te blazen? Het Woonforum in Groningen presenteert, in samenwerking met Wonen&Co, een spiksplinternieuw evenement: WOON! + Verbouwevent!

Waar moet je beginnen met verbouwplannen? Daar kan je vast en zeker wel wat hulp bij gebruiken! Het Woonforum is al een walhalla voor een flinke dosis wooninspiratie, maar op zaterdag 18 en zondag 19 mei wordt de kunst van het verbouwen extra in het zonnetje gezet.

Inspiratie op maat

Stap binnen en je krijgt de handvatten aangereikt om je thuis te upgraden. Op WOON! + Verbouwevent kom je niet alleen in contact met verbouwdeskundigen, maar ga je ook een-op-eengesprekken aan met adviseurs van het Woonforum, woon je lezingen bij van woonspecialisten én neem je deel aan leuke workshops voor jong en oud. Eén ding is zeker: wie op zoek is naar informatie voor wonen én verbouwing van begin tot eind hoeft niet met lege handen naar huis te gaan. Je droomhuis begint hier!

WOON! + Verbouwevent (powered by Wonen&Co)

Za 18 mei: 10.00 – 17.00 uur
Zo 19 mei 12.00 – 17.00 uur
Gratis entree
Woonforum
Peizerweg 74 Groningen
www.woonforum.com

Source: woonblog