Kies een Pode bank als je op zoek bent naar topdesign

Kies een Pode bank als je op zoek bent naar topdesign

september 6, 2023 Uit Door admin

Het merk Pode staat bekend om haar slogan: ‘Keuzes maak je met je hart’. Het design gaat bij dit merk verder dan alleen een ontwerp. Ze bieden je een complete lifestylecollectie aan van meubelen én accessoires. Al hun producten zijn ontworpen door internationale designers en vullen elkaar aan in kleur, gevoel en beeldtaal. En kijk niet alleen naar de banken van dit merk, maar ook naar de andere meubelen. Zo kan je ook kiezen uit verlichting, tafels en fauteuils maar ook uit accessoires zoals kussens en vloertapijten. 

De geschiedenis van Pode

Al meer dan 85 jaar maak Pode haar hoogwaardige kwaliteit meubelen. Naast het afleveren van een mooi product, wordt er ook persoonlijk en professioneel advies gegeven bij de aankoop. Er zijn veel verschillende deskundige dealers die wereldwijd voor je klaarstaan om het perfecte meubelstuk uit te kiezen. De kwaliteit en uitstraling staat bovenaan de prioriteitenlijst en daarmee wordt ook 7 jaar garantie afgegeven. Dit merk gebruikt niet alleen stoffen en leersoorten, maar ook schuim, hout, metaal en elk ander materiaal dat verwerkt kan worden. 

Als je op zoek gaat naar iets unieks dan kan je bijvoorbeeld kijken naar het materiaal epoxy, eikenhout, lakhout, marmer en keramiek. Ga je liever voor leer? Ook daar heb je verschillende keuzes in zoals fushion, neron en perle. 

Wat kan je van dit merk allemaal aanschaffen? 

Als je bij het merk Pode gaat kijken dan hoef je je niet alleen te richten op het aanschaffen van een bank. Je kan bij dit merk voor veel meer meubelen terecht. Je kan bij dit merk kijken naar banken, hoekbanken, fauteuils, tafels en ook verlichting. Op die manier kan je jouw huis compleet inrichten in één stijl. Het grote voordeel is dat je hierdoor een eenheid creëert en dat straalt rust uit. 

Maar niet alleen voor meubels, ook voor accessoires kan je bij dit merk terecht. Denk bijvoorbeeld aan kussens, kleden en vloertapijten. Op die manier stijl je niet alleen je meubelen en stem je die op elkaar af, ook de accessoires kan je in jouw interieurstyling meenemen. 

Welke bank van Pode past bij jou?

Het merk heeft meerdere type banken in zijn collecties. Zo kan je gaan voor een reguliere bank, maar ook voor hoekbanken. Je kan gaan voor verschillende kleuren, voor verschillende modellen zoals met massieve poten of op hoge poten en diverse leuningen. Je hebt dus de mogelijkheid om een bank uit te zoeken die precies bij jouw stijl past en qua formaat ook bij jouw gezinssituatie. Zo zijn er mogelijkheden om een bank uit te kiezen voor een 2-persoons, maar ook voor een 3,5-zits. Je kan kiezen voor een langwerpig model of een hoekbank. 

Kijk bij de verschillende collecties van het merk, zoals de Fold, Edit, Nivti, Marv of Colla modellen. Wil je niet je hele interieur veranderen? Dat kan, want je hoeft niet van Pode alle meubelen aan te schaffen. Je kan ook kiezen voor alleen een bank bijvoorbeeld. Het eigentijdse en toch tijdloze design van het merk zorgen ervoor dat haar banken ook perfect combineren met andere merken. Meer weten? Ga dan naar Deruijtermeubel.nl.