Shoppen in de Straat

Shoppen in de Straat

januari 26, 2019 Uit Door admin

shoppen

In 2018 is een nieuw ingredi├źnt aan het recept van Wonen&Co de beurs toegevoegd: de Straat der Favorieten. Kleine pop-upstores van hout, tijdelijk bewoond door interieurspecialisten en gevuld met woonaccessoires om lekker te shoppen. Het leukste winkelstraatje van Nederland combineert een intieme, persoonlijke sfeer met unieke en onontdekte pareltjes.

 

Hebbedingetjes

In de Straat der Favorieten kon je naar hartenlust shoppen voor je nieuwe, favoriete item. Of het nu voor jezelf was of voor een ander: de kleine must-haves hadden een groot effect. Vrolijke wandklokken van Dutch Sprinkles, fleurige boeketten van Bloomon, duurzame Deense placemats van Northboundstore en opvallend asymmetrische vazen van Originalshop zijn slechts een greep uit het aanbod van vorig jaar. Stuk voor stuk de leukste hebbedingetjes!

 

New and improved

Heb jij dit gemist? Niet getreurd! We hebben goed nieuws voor je, want de succesformule keert ook in 2019 terug in een nieuw jasje. New and improved, maar toch vertrouwd. Zo zijn oude gezichten, zoals Originalshop, maar ook nieuwe gezichten, zoals Mooi om te geven en Butik Nord, bewoners van het straatje.

Ben je benieuwd naar de andere bewoners van de straat? Houd de website in de gaten voor meer nieuws!

Source: woonblog