SHOPPING | De mooiste bijzettafels van dit moment

SHOPPING | De mooiste bijzettafels van dit moment

augustus 27, 2019 Uit Door admin

shopping, bijzettafel, bijzettafels, meubels

Het vinden van de perfecte bijzettafel is best een uitdaging. Er zijn veel verschillende vormen, kleuren en materialen. Rond, vierkant, in gekke kleuren en zelfs trolleys doen tegenwoordig dienst als bijzettafel. Wij hebben per categorie de mooiste bijzettafels uitgezocht. Ga je voor trendy goud of marmer of kies je voor kek retro?

Goud

Een gouden bijzettafel staat erg chic en kan prachtig gecombineerd worden met luxe stoffen als fluweel en zijde. Ook doet deze kleur het heel goed op een houten of natuurstenen vloer. Wil je goud in een wat stoerder interieur toepassen? Combineer je gouden bijzettafel dan met zwarte en/of metalen accessoires. Kies bijvoorbeeld voor een zwart-gouden wandlamp en ga voor een donkere tint op de wand.

Marmer

Marmer in het interieur is momenteel ontzettend trendy. Marmer is natuursteen en straalt luxe uit, maar ook rust door het subtiele kleurverloop. Je kunt marmeren bijzettafels dus goed combineren in zowel chique, als pure interieurs met neutrale kleuren als zwart, wit, zandkleur, grijs en beige.

Retro

Vreemde vormen, donkere houtsoorten, goud en metaal. Die vier kenmerken vormen vaak de basis voor retro bijzettafeltjes. Met een retro item kun je je interieur net dat extra beetje schwung geven.

Trolleys

Na de hype van bakkertrolleys van metaal en hout in het interieur, zien we nu meer verfijnde trolleys met een chique uitstraling. Een trolley kan prima dienst doen als bijzettafel en staat fraai in een hoek van de woonkamer, of tussen twee fauteuils in. Style hem met flessen drank en mooie kristallen glazen. Ben je niet zo van de whiskey? Je kunt er ook een mooie kamerplant op zetten.

Bron uitgelichte foto: Riverdale

Zoek je leuke accessoires voor op je bijzettafel? Woonaccessoires met palmbomen en luiaards zijn helemaal hot op dit moment. Bekijk en shop hier de leukste items. Liever planten op je bijzettafel? Roze kamerplanten zijn dé plantentrend van 2019. Wij hebben de mooiste exemplaren op een rij gezet.

Source: woonblog