SHOPPING | In de stijl van… Willemijn en Henk

SHOPPING | In de stijl van… Willemijn en Henk

februari 16, 2019 Uit Door admin

shopping, in stijl van, woonaccessoires, wonen&co

Heb jij een gaaf item gezien in een van onze binnenkijkers? In de rubriek Shoppen in de stijl van… zetten we mooie interieurs in de spotlights en zoeken we soortgelijke woonaccessoires uit. Deze week: de klassieke inrichting van Willemijn en Henk.

Toen Willemijn in de jaren tachtig het knusse winkelgedeelte van een imposante jarendertigwoning in Stadskanaal begon te huren, kon ze niet bevroeden dat het veertig jaar later nog steeds helemaal haar droomhuis zou zijn – en van haar man Henk natuurlijk.

Hippe woonitems zul je in hun klassieke interieur niet aantreffen. ,,We houden echt van mooie spullen die lang meegaan. Die hebben we in ons leven langzaamaan bij elkaar gespaard.” 

Fan van klassiek? Shop dan onderstaande items. 

*Je vindt deze binnenkijker vandaag in de bijlage en dinsdag op de site. 

Sierkussen Dutchbone

Boeddha beeld

Beeld Rivièra Maison 

Vloerkleed vtwonen

Nachtkastje Clayre & Eef

À la kandelaar 

Bloomingville vaas

Riverdale eetkamerstoel

Beliani kroonluchter

Kijk ook binnen bij Jaap en Shirley, die in een fantastische woonboerderij in Emmen wonen. Houd je van modern en design? Neem dan een kijkje bij Alice in Groningen, die een uitgeleefd studenthuis omtoverde tot designparel. En wie van een mix van vintage en modern houdt, moet zeker een kijkje nemen bij Chantal, die in een voormalige koekjesfabriek uit 1890 woont.

Source: woonblog