SHOPPING | In de stijl van Willemijn en Leo

SHOPPING | In de stijl van Willemijn en Leo

november 21, 2020 Uit Door admin

Leuke woonaccessoires gezien in een van onze binnenkijkers? In de rubriek Shoppen in de stijl van… zetten we mooie interieurs in de spotlights en zoeken we soortgelijke woonaccessoires uit. Deze week het interieur van Willemijn en Leo.

Van Curaçao naar Dokkum. Willemijn volgde haar hart en woont nu met haar grote liefde Leo en zijn kinderen Samara en Ilan in een prachtig verbouwd oud pakhuis in het pittoreske centrum van ‘mini-Amsterdam’.

Willemijn houdt van van moderne merken als Dutchbone, Zuiver en HKliving, maar ook van vintage en dat zie je terug in het interieur. Allerlei familiestukken, groot of klein, kregen een plekje in het huis. ,,Ook pluk ik vaak van alles van de kringloop. Ik vind het leuk om regelmatig met spullen te wisselen.’’

Iets moois gezien in deze binnenkijker? Hieronder hebben we de leukste (soortgelijke) woonaccessoires verzameld.

Houd je van modern, kleurrijk en Scandinavisch design? Laat je dan inspireren door het interieur van Else en shop woonaccessoires in dezelfde stijl. Of neem een kijkje in het niet zo doorsnee mannenhuis van Isaak en shop soortgelijke woonaccessoires.

Source: woonblog