SHOPPING | Let’s clean up: de leukste opbergers voor een frisse woonstart

januari 14, 2021 Uit Door admin

Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd. Een voornemen dat we vaak allemaal wel toepassen in het nieuwe jaar. Daarom hebben wij de leukste opbergers voor een frisse woonstart verzameld. Van tijdschriftenhouders tot aan wasmanden, kisten, opbergmanden en -potten. Zo kun je al je losse prulletjes stijlvol opbergen.

We kennen het allemaal wel: rondslingerend speelgoed, die rommelige keukenla, de stapel papierwerk op het hoekje van de tafel, sieraden die her en der door het huis liggen. Zeker in deze tijden, nu we moeten thuiswerken en tegelijkertijd lesgeven aan de kinderen, kan het opruimen er wel eens bij inschieten.

Door rondslingerende spullen op te bergen in opbergmanden, opbergboxen, bakken en kisten is het snel opgeruimd en uit het zicht. En tegenwoordig mogen opbergers gezien worden! Hieronder hebben we allerlei soorten opbergers verzameld: van opbergpotten voor in de keuken tot aan mooie manden voor speelgoed of wasgoed. Zou je graag wat georganiseerder willen zijn? In onderstaand artikel vind je praktische tips van opruimgoeroe Marie Kondo.

Reserveer twintig minuten per dag, maak schoon tussen de bedrijven door, zorg voor vaste opbergplekken, draai iedere dag een wasje. Deze en meer tips zorgen ervoor dat je een goede schoonmaakroutine creëert zodat je niet alles op een dag doet. Je leest het onderstaand artikel.

Bron uitgelichte foto: urban nature culture

Is je kledingkast ook toe aan een grote schoonmaak? In dit artikel lees je handige tips over hoe je je kledingkast beter kunt opruimen en organiseren.

Source: woonblog