SHOPPING | On a budget: de mooiste banken tot 800 euro

SHOPPING | On a budget: de mooiste banken tot 800 euro

februari 4, 2020 Uit Door admin

Op zoek naar een nieuwe bank, maar heb je niet veel budget? Er zijn genoeg mooie zitters te koop voor een vriendelijke prijs. Wij zochten de leukste banken tot 800 euro uit.

Een nieuwe bank kopen kan soms een hele uitdaging zijn. Je wilt een bank die bij je interieur past, een bank die lekker zit, hij moet een paar jaartjes mee kunnen en niet onbelangrijk: niet te duur zijn.

Aan de hand van bovenstaande criteria zijn wij op zoek gegaan naar mooie zitbanken van degelijke merken. Van tweezits- en driezitsbanken tot aan hoekbanken en praktische slaapbanken. En van retro en klassiek ogende zitters tot aan moderne exemplaren met velvet bekleding. Voor iedere smaak is er een budgetvriendelijk exemplaar te vinden. Bekijk en shop onze favoriete banken hieronder.

Bron uitgelichte foto: kavehome

Ben je ook op zoek naar nieuwe eetkamerstoelen? Ga dan niet voor zes dezelfde (saai!), maar mix en match verschillende exemplaren. Toe aan een nieuw vloerkleed? In dit artikel shop je de mooiste exemplaren en legt styliste Aukje uit waar je op moet letten bij de aanschaf van een kleed.

Source: woonblog