SHOPPING | Stijlvol Pasen: de leukste accessoires voor de paastafel

april 4, 2020 Uit Door admin

Dat we thuis moeten blijven, hoeft een gezellige paasbrunch niet in de weg te staan. Misschien niet met de héle familie, maar een mooi versierde paastafel en sfeervolle decoraties maken het ook in klein gezelschap tot een stijlvol en vrolijk Pasen!

Ben je er nog niet helemaal over uit hoe je de paastafel wilt stylen dit jaar? Onze stylisten Paulette en Dominiek van Studio P&D dekten vorig jaar de tafel in zwart-wit. Saai? Integendeel! Bekijk in onderstaand artikel het resultaat. Ook vind je in dit artikel 2 leuke mini-diy’s voor de paastafel.

Houd je van een romantische setting met pastelkleuren? Wonen&Co styliste Els dekte vorig jaar voor ons een paastafel met zachte tinten als groen en oudroze. Bekijk in onderstaand artikel het resultaat en ontdek welke tips ze heeft voor het stylen van de paastafel.

Bron uitgelichte foto: H&M Home

Meer inspiratie opdoen voor het dekken van de paastafel? In dit artikel hebben we nog eens 5 paastafels in verschillende stijlen op een rij gezet. Aan de slag met een leuke zelfmaker voor Pasen? In dit artikel hebben we 6 leuke diy’s voor Pasen verzameld.

Source: woonblog