SMAAKMAKER | It’s all about the details

SMAAKMAKER | It’s all about the details

februari 9, 2019 0 Door admin

SOOL

Het SOOL-paviljoen is terug! Dit vroege voorjaar openen broers Bart en Mark Bakker, de ontwerpende meubelmakers van Studio SOOL, opnieuw de deuren van hun eigen stijlstore op Wonen&Co de beurs.

 

SOOL-vingerafdruk

In 2018 kregen ze het grootste compliment van de vakjury. Ze wonnen de prijs voor mooiste standpresentatie en het is dan ook niet verwonderlijk dat het paviljoen ‘new and improved’ terugkeert. Want zo staan de broeders bekend. Continu zijn ze bezig met ontwikkeling en het perfectioneren van, altijd met de bekende SOOL-vingerafdruk.

Bart en Mark houden van natuurlijke materialen. Deze liefde komt tot uiting in de vervaardiging van handgemaakte meubels en keukens van massief hout. Of zoals ze het zelf omschrijven: “Wij maken meubels waarop je kunt koken”.

 

De (houten) parels van de broers dit jaar? Twee houten keukeneilanden, een spinnenpoottafel, een super-deluxe wijn- en koffiekast, een ‘schuine-hoeken-dressoir’ en het ‘sculpturaal dressoir’ gemaakt van Amerikaans notenhout en zwart MDF. Bart en Mark nodigen je uit om vooral te komen voelen en aaien. Uiteraard staan ze klaar om te vertellen over hun ambacht en visie. Dat ze hier met liefde over kunnen vertellen is een zekerheid.

Source: woonblog