STYLING | Meld je aan voor een metamorfose

STYLING | Meld je aan voor een metamorfose

juni 27, 2019 Uit Door admin

styling, metamorfose, woonkamer, Heerenveen, wonen&co

We geven weer interieuradviezen weg! Kom je er zelf niet uit? Wie weet komt een van onze stylisten jou helpen met je interieur.

Staar je al maanden naar dat lelijke wandje, waarvoor je maar niet kunt bedenken welke kleur erop moet om het er lekker uit te laten knallen? Ben je al tijden aan het schuiven met meubeltjes, en word je nog steeds niet blij van wat je ziet? Sleep je karrenvol kussentjes en andere accessoires heen en weer naar de winkel, omdat het tóch niet was wat je in je hoofd had? Geen nood! Je kunt weer de hulp inroepen van onze stylisten. Meld je aan, en wie weet word jij uitgekozen voor een gratis stylingadvies.

Hoe werkt het?

  • Meld je aan door vóór 10 juli een e-mail te sturen naar: [email protected]
  • Zet in het onderwerp: METAMORFOSE
  • Beschrijf kort en duidelijk waar je advies over wilt.
  • Stuur een paar foto’s van de ruimte waar het om gaat.
  • Vergeet niet je adresgegevens en telefoonnummer te vermelden.
  • Let op: we zoeken kandidaten uit Friesland, Groningen en Drenthe.

Voorwaarden

  • Het advies krijgen de geselecteerden cadeau, alles wat er uit voortkomt (materiaal en eventuele arbeidskosten van een klusbedrijf of schilder) is voor eigen rekening. Uiteraard kun je vooraf een budget afspreken.
  • Van de metamorfose wordt een reportage gemaakt die in de bijlage en op internet verschijnt. Jij en je interieur komen dus op de foto.
  • Alleen de geselecteerden krijgen bericht. Met hen wordt telefonisch een afspraak gemaakt.

Nieuwe Wonen&Co styliste

Onze vaste stylisten Els, Sylvia, Evelyne, Paulette en Dominiek kunnen je helpen! Zij hebben al heel veel lezers ontzettend blij gemaakt met een prachtige makeover in de woonkamer, werkkamer, keuken, hal of kinderkamer. Laat maar weten voor welke ruimte jij hun advies kunt gebruiken. En naast deze bekende gezichten, hebben we vanaf seizoen 2019/2020 ook versterking van een nieuw talent: interieurarchitect Danni Steenhuizen.

Haar carriere begon ze – of all places – bij de Landmacht. Zeven jaar heeft ze daar gewerkt, maar uiteindelijk besloot Danni Steenhuizen toch dat het tijd was voor iets compleet anders. Sindsdien heeft ze bij Vos Interieur, de Rabobank, in de makelaardij, als verkoopstyliste en eventorganizer gewerkt.

Achter de schermen gaf ze ook al interieuradvies. Toen ze voor een van haar opdrachtgevers een grote woonboerderij carte blanche mocht restylen, ontdekte ze waar haar hart precies ligt. ,,Ik dacht, kijk dít is nu waar ik supergelukkig en blij van wordt!’’

Electische stijl

Vorig jaar zegde ze haar vaste baan in de makelaardij op en stortte zich volledig op haar bedrijf in interieurontwerp: Vavoom Styling. ,,Een totaalontwerp maken, dat vind ik het mooist. Maar natuurlijk kan ik ook prima kleinere ruimtes stylen. En ik heb een eigen kussenlijn, te koop via mijn website.

,,Ik werk met alles wat er wereldwijd maar te vinden is”

De stijl van Danni? ,,Niet heel sober in ieder geval. Natuurlijk voeg je je naar de wensen van een klant, maar ik ben wel van de kleurrijke accessoires en kussens. De basis hou ik meestal rustig, maar bijvoorbeeld behang, kunst of een mooi vloerkleed mag best opvallend zijn. Als het je te veel wordt, kun je zo weer wisselen. Ik werk met alles wat er wereldwijd maar te vinden is, liefst een mix van design en vintage, etnische vondsten en een vleugje luxe. Niet echt één stijl dus. Eclectisch noemen ze dat.’’

TEKST ANNIEK BOSWIJK

Ben je benieuwd naar metamorfoses van onze Wonen&Co stylisten? Bekijk hier waarom Studio P&D een woning inricht met een wandmeubel van 10 meter lang, of bekijk hier hoe Evelyne warmte en gezelligheid aanbrengt in een ‘lege balzaal’.

Source: woonblog