UITGELICHT | Haal de vissentrend in huis met deze sierkussens

UITGELICHT | Haal de vissentrend in huis met deze sierkussens

februari 27, 2019 Uit Door admin

uitgelicht, woonaccessoires, sierkussens, vissentrend, wonen&c

Dagelijks komen wij de mooiste items tegen voor het interieur, en die willen we graag met je delen. Zoals de nieuwe collectie van Imbarro.

Imbarro Home & Fasion brengt minimaal twee keer per jaar een collectie woon- en modeaccessoires uit in de meest prachtige stoffen. In hun eigen atelier ontwerpen ze deze kleurige, aaibare en gezellige stoffen en hun motto is dan ook om altijd iets warms en unieks te creëren.

Met deze collectie voelen wij ons als een vis in het water. De mooie oceanische prints roepen gedachten op aan vakanties aan zee, herinneren je aan de frisse wind door je haren en de blos op je wangen. Vispatronen zijn een trend en met collectie Costa sluit Imbarro daar volledig op aan. Vanaf eind februari onder meer te koop bij House of Colour in Leeuwarden.

 

Bekijk ook dit prachtige nieuwe beddengoed van VanDyck, dat bezaaid is met strelitzia’s en andere tropische bloemen en bladeren. Houd je van grafische elementen in je interieur? Bekijk hier de mooiste vloerkleden met een grafisch printje. Of shop hier de mooiste woonaccessoires in het goud, ook nog steeds super trendy. 

Source: woonblog