UITGELICHT | Onze favoriete hotspots – mei

UITGELICHT | Onze favoriete hotspots – mei

mei 30, 2019 Uit Door admin

hotspots, Groningen, Friesland, Drenthe,

Iedere maand zet de redactie van Wonen&Co de leukste hotspots van het Noorden op een rij. Woonwinkels, restaurants of hippe koffie- en smoothiebars die iedere interieurjunkie een keer gezien moet hebben.

Pluktuin en camping Bloemenparadyske

Bij het Bloemenparadyske in Kollum kun je van een overheerlijke high tea met zelfgemaakte lekkernijen genieten en de prachtige wilde pluktuin van eigenaresse Tjerkje bezoeken. Je mag hier zelf een veldboeket komen plukken. Mocht je wat hulp nodig hebben bij het schikken of informatie willen over de verschillende soorten bloemen, dan is dat mogelijk. Ook worden er regelmatig evenementen georganiseerd met gezellige kraampjes waar veelal zelfgemaakte producten worden verkocht. Vanaf deze zomer is er iets nieuws, je kunt in de vrije natuur komen kamperen voor een klein prijsje. Eenvoud siert ’t Paradyske en het draait er vooral om genieten. Hun motto: ‘Zoek een plekje en heb het leuk!’• bloemenparadyske.nl

sVeer met een V

Nee, het is geen tikfoutje. Sterk&sVeer schrijf je met een hoofdletter V. De naam van deze lifestyleshop in Sneek is een verwijzing naar de namen van Piety van der Veer, eigenaar van de winkel, en haar man Senne Sterk. Ook slaat het op de collectie: stoer en sfeervol. Piety’s motto: ,,We verkopen niks wat je nodig hebt, maar je wordt er wel heel blij van!’’ En dat is toch wat je wilt… Met merken als Zusss, Zoso en HK living slaag je hier altijd voor een leuk cadeautje (kan natuurlijk ook voor jezelf zijn), dat ze bovendien ook nog eens heel mooi voor je inpakken. • sterkensveer.nl

In een zwembad

Hou je van vintage en retro meubelen? Dan moet je zeker eens een bezoekje brengen aan Bij de tijd in Groningen. Gevestigd in een oud zwembad, waarbij alle meubels gewoon op de bodem van het bad staan uitgestald. Een unieke setting met de mooiste meubels die David, de eigenaar, samen met zijn vrouw onder andere uit Denemarken en Zweden haalt. Bij de tijd is open op donderdag van 15 tot 21 uur, op zaterdags van 12 tot 17 uur, en op afspraak. Deze hotspot is te vinden in de voormalige zwemschool Ebert in de Flemingstraat, Groningen.

Bekijk ook onze favoriete hotspots van april, zoals De Handelsfabriek in Tolbert, waar je de mooiste vintage schatten uit Europa en Azië kunt vinden. En in dit artikel hebben we onze favoriete interieurboeken op een rij gezet.

Source: woonblog