Beleef de voordelen van elektrische garagedeuren

Beleef de voordelen van elektrische garagedeuren

maart 23, 2020 Uit Door admin

Stel je voor: je rijdt na een dag hard werken naar huis. Je bent ‘lekker’ moe en kijkt uit naar het moment om op de bank te ploffen. Maar dan begint het ineens te regenen… Je komt aan bij de garage, drukt vanuit je auto op de afstandsbediening om de garage in te rijden en droog je woning binnen te stappen. Die regen? Daar heb jij met je elektrische garagedeur geen last van!

Het bovenstaande klinkt aantrekkelijk niet waar? En dat is het ook! Een elektrische garagedeur biedt namelijk vele voordelen, waarvan het droog thuiskomen slechts een voorbeeld is. Wat dacht je bijvoorbeeld van de motor die van een anti-inbraak vergrendeling is voorzien?

Anti-inbraak vergrendeling

Eenmaal thuis aangekomen lig je languit op de bank en vraag je ineens af of je de garagedeur wel goed hebt afgesloten. Maar dan bedenk je ineens dat er een anti-inbraak vergrendeling in de motor zit. Een pin blokkeert de garagedeur op het moment dat hij in gesloten toestand is. Een fijn gevoel toch? Net zo fijn als dat je weet dat je de deur in geval van nood van binnen uit handmatig kunt openen.

Ventilatiestand

Een paar maanden later is het volop zomer en lig je weer op de bank te relaxen. Je gaat naar het toilet en merkt op dat de entreehal van je woning wel erg benauwd is geworden door het warme weer.

Maar in de garage is het heerlijk koel. Die koele lucht zou je graag naar de entreehal verplaatsen. Geen probleem! Met een druk op de afstandsbediening zet je je elektrische garagedeur in de ventilatiestand en voel je een heerlijke koele tocht de hal inkomen.

Het gemak van een doorloopdeur

Later op de dag voel je wat stijf aan van al het liggen en besluit je er met de fiets op uit te gaan. Je loopt de garage binnen, pakt je fiets en rijdt via de loopdeur zo je garage uit. Hoe heerlijk is dat? Zonder het gehele deurblad te hoeven openen sta je binnen een minuut buiten! Elektrische garagedeuren met een loopdeur zijn echt ideaal!

Ook van de voordelen van een elektrische garagedeur genieten?

Spreekt het bovenstaande verhaal je aan? Bezoek dan een garagedeur specialist om je te  Elektrische deuren voor garages oriënteren op de diverse modellen elektrische garagedeuren. zijn in de volgende modellen verkrijgbaar:

·         Kanteldeuren

·         Sectionale garagedeuren

·         Zijdelingse sectionaaldeuren

·         Roldeuren

Ook is het mogelijk om van je huidige handmatig bedienbare garagedeur een elektrische garagedeur te maken. De aandrijvingen zijn namelijk los verkrijgbaar. Kies echter wel voor een kwalitatief goede motor. Bijvoorbeeld van Hörmann. De motoren van dit merk hebben een goede anti-inbraakbeveiliging en gaan jarenlang mee. Meer over aandrijvingen van Hörmann vind je hier.