Wonen&Co Café: de ultieme beursbeleving

Wonen&Co Café: de ultieme beursbeleving

januari 29, 2019 Uit Door admin

wonen&co café

Het Wonen&Co Café, voorheen de Wonen&Co Expo, is de plek op de beurs waar je snel, gemakkelijk en naar je eigen smaak kilo’s wooninspiratie op kunt doen. Zo zijn de presentaties en de adviesgesprekken lange tijd de enige ingrediënten van de formule geweest, maar sinds vorig jaar ook de workshops!

 

Academie

In de Academie schuif je aan bij presentaties over trends, interieur en nog veel meer. Bloggers, stylisten en interieurstylisten delen met jou hun tips en tricks om je droomhuis werkelijkheid te maken. Zo stoomde Studio P&D je vorig jaar klaar met een minicursus inrichten en gaven Annemarie en Carolien je inspiratie op het gebied van kringloop en woontrends. Doe er dus je voordeel mee en kijk de kunst af bij de deskundigen! 

 

Werkplaats

De meest recente toevoeging aan het programma is de Werkplaats. Vorig jaar hield je je bezig met handletteren, lampen maken en bloemstekken. Dus steek de handen maar uit de mouwen en maak je borst maar nat, want binnenkort kan je je creativiteit weer kwijt en zelf aan de slag gaan in de Werkplaats.

 

Adviescafé

Je interieur nieuw leven inblazen? De indeling van een ruimte omgooien? Of weet je gewoon niet waar je moet beginnen bij een bepaalde ruimte? Ga dan een-op-een-gesprekken aan met specialisten zoals adviseurs, stylisten van Wonen&Co en de exposanten van de beursvloer. Of het nu je keuken, tuin, badkamer of woonkamer is: voor elk deel van je woning is wel een adviseur te vinden op Wonen&Co de beurs.

 

Het gehele programma van het Wonen&Co Café vind je binnenkort op onze website!

Source: woonblog